Hoe werkt Reiki op afstand methodiek?

Bij Reiki op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn uw intenties. Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat u wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. U hoeft de symbolen niet te kennen. Het gaat om jouw intentie dat u beter wilt worden. Mijn intentie is om u die hulp te geven die u nodig heeft. Om dat te bereiken, maak ik gebruik van de Reiki symbolen. Hierdoor kan ik me op de juiste manier op uw afstemmen. U geeft aan wat er behandeld moet worden, daarna kan ik u de juiste behandeling geven, zodat u precies krijgt wat u op dat moment nodig hebt.

U belt mij voor een Reiki op afstand behandeling. Het enige wat ik nodig heb, is uw naam, geboortedatum en woonplaats. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op u, afstem. Ik vraag kort naar de klachten en we plannen een afspraak in. Op het afgesproken tijdstip zorgt u dat u op een rustige plek bevindt, waar u de energie kan ontvangen. Kies een plek die u fijn vindt en die voor u veilig en vertrouwd voelt. U mag gaan zitten of liggen en uw ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar u toe.

Welke thema’s komen bij een Reiki op afstand behandeling aan de orde?

Bij een Reiki op afstand behandeling komen alle thema’s aan de orde die u wilt behandelen. Ik kan voor alle thema’s energie uit het universum halen, maar u moet het echt aan willen gaan. We gaan voor het hoogst haalbare.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Reiki laat u op dat ene belangrijke moment in uw eigen kracht staan, zodat u meer succes kan behalen!

  • Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelfgenezend vermogen;
  • Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
  • Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.

Hoeveel Reiki op afstand behandelingen heb ik nodig?

Mijn advies is dat je in de 1e week 2 behandelingen volgt, in de 2de week 1 behandelingen en in de 3de week 1 behandeling. We bekijken gezamenlijk wat u verder nodig heeft naar aanleiding van mijn ervaringen hierin.

Wat kost een Reiki op afstand behandeling?

De Reiki op afstand behandeling kost € 25, – voor 20 minuten. De behandeling kan zowel via telefoon als video chat plaatsvinden. De behandeling kan ook, op het afgesproken tijdstip, zonder telefonische verbinding plaatsvinden. Dit laatse heeft mijn voorkeur en achteraf nog even kort een gesprek.