Biofotonen Therapie

Bio is leven en foton is licht.
De zon voorziet ons van de energie die we nodig hebben om te kunnen leven. Ons lichaam neemt zonlicht op via de ogen, huid, spijsvertering en ademhaling. Onze lichaamscellen absorberen dit zonlicht en zetten het om in lichaamseigen licht. Biofotonen spelen een belangrijke rol bij de aansturing en uitvoering van alle cel en lichaamsfuncties.
We hebben dus zonlicht nodig, maar we leven vaak binnen in ruimten met weinig zonlicht en we nemen lucht, water en voedsel tot ons dat arm is aan zonlicht.
In normale omstandigheden neemt voeding energie op uit zonlicht. Hoe meer zonlicht het voedsel kan opnemen, zoals geteelde voeding en zongerijpte vruchten, des te voedzamer voeding is.
Maar helaas krijgt onze voeding onvoldoende zonlicht, en wordt onrijp geplukt, waardoor we voedingstoffen missen, hierdoor voorziet ons lichaam niet aan zijn dagelijkse behoefte aan zonlicht en zo ontstaat er een tekort aan biofotonen in de lichaamscellen. Dit zorgt weer voor onvoldoende herstel van de cellen en neemt onze vitaliteit af en ontwikkelen we ziekten.
Hoe werkt fotonen-therapie en compenseert ons tekort aan biofotonen?
Met bio-fotonen-therapie behandelen we het lichaam met licht dat lijkt op de biofotonen door middel van lage intensiteit infrarood laserlicht en rood led-licht. Alle lichaamscellen nemen dit licht op en transformeren het licht direct in biofotonen. Cellen die over bio-fotonen beschikken kunnen hun algemene en specifieke functies beter uitvoeren. Een optimale celwerking bevordert het natuurlijke vermogen tot herstel.
En waarom adviseren wij deze combinatie van de 30-daagse voedingsprogramma en bio-fotonen-therapie?
Bio-fotonen-therapie zorgt voor een een betere voedingsopname en energiestofwisseling, ook wel metabolisme genoemd. Hierdoor is het niet noodzakelijk om extra supplementen te gebruiken tijdens de voedingsprogramma, je lichaam neemt op een natuurlijke manier door middel van bio-fotonen-therapie de meeste voedingstoffen binnen.

Uiteraard is deze therapie afzondelijk te volgen. En hieronder de klachten waarbij het positief effect heeft.

Behandeling kost 70,-

We verkopen ook strippen kaarten 5 behandelingen 300,- euro

Bij deze klachten hebben andere clienten verbeteringen gehad :

- Vermoeidheid en vage klachten

- Depressie, angst/stemmingsstoornissen

- Infectieziekten zoals Lyme & candida

-Artritis, artrose, chronische pijnklachten

-haaruitval

-huid aandoeningen (zoals exceem, maar ook regeneratie )

- Verhoging van energie en kracht

- Maag- en darmproblemen, jicht

- Burn-out, hooikoorts, diabetes 1 en 2

-Longklachten, astma, bronchitis, COPD

- Hart-, vaat-, lever-, nier-, longproblemen

-slaapproblemen

-migraine, hoofdpijn klachten in al gemeen

- Voedselintoleranties en allergieën

- vruchtbaarheidsproblemen

- Schildklier ziekten, hormoonstelselproblemen

Fibromyalgie, PMS, me, CVS en veel meer

Zoals u ziet ondersteunt biofotonen in het al geheel uw gezondheid

Doordat we alle freugenties kunnen instellen ( bioresonantie ) kunnen we heel specifiek op verschillende klachten afstemmen.