Empowerment retraite

Loop je ook vast in jouw dagelijks leven ? Moe niet kunnen doen wat je wilt ? Verkeerde keuzes ? Als maar aan het rennen?

Op een schitterende locatie in de bergen van Sicilie .

Met veel natuur, ruimte en stilte om ons heen.

Geven wij deze 6- daagse retraite voor particulieren en bedrijven. Wij maken hiervoor een aagepast programma en vanuit daar een offerte. Voor de mensen die hier interesse hebben .

Tijdens de EMPOWERMENT training die wordt gegeven op Sicilië een mooie wonderbaarlijke plek met veel ruimte, rust en natuur zullen we het volgende pad doorlopen:

Dit programma met veel interactieve tools Meditatie, Qi gong, affirmeren en visualiseren groeps- oefeningen, creatieve sessies en leren in stilte te zijn.

Dag 1 start met het delen van belangrijke levensgebeurtenissen en -keuzes. ’s Middags verkennen we jouw persoonlijke waarden.

Na deze dag ga je gesprekken aan met mensen die jou goed kennen over jouw waarden en hoe die zichtbaar zijn in jouw leven. ( die geldt voornamelijk voor koppels en of teams uit bedrijven).

Op dag 2 (de eerste van het driedaagse blok) bespreken we jouw waarden verder en maken we de stap naar jouw principes en leefregels.

De derde dag staat in het teken van helpende en belemmerende opvattingen en patronen. Je maakt duidelijke keuzes over wat je níet meer wilt. ’s Avonds verkennen we vervolgens wat jouw ‘Kern’ kan zijn (datgene waar voor jou in essentie alles om draait).

De vierde en laatste dag komen we tot de Kern, datgene waar voor jou alles om draait. We lopen alle elementen van de voorgaande dagen nog eens langs en vertalen dit naar een persoonlijk statuut: jouw persoonlijke kompas waarmee jij voor jou, belangrijke keuzes kunt afwegen en maken, in lijn met jouw kern.

Inbegrepen ; overnachting op basis van gedeelte kamers, 3 maaltijden, koffie thee en trainings- programma

Niet inbegrepen: vlucht en transfer en eventuele reis en aw verzekeringen.

Maximale deelnemers 10

Aan te raden om fly en drive te boeken, vanwege de afgelegen locatie.

Wie geen vervoer neemt kan met de bus van het vliegveld naar Toarmina, vandaar met de bus naar Castel Mola en dan ongeveer een uur lopen door de ongerepte natuur naar Castello-Di-Josephina een landgoed met een zwembad schitterende tuin en een adembenemende uitzicht.

Kosten 1495,- Voor wie ; bedrijven die hun medewerkers willen stimuleren en motiveren naar een gezond en wel leven. Zoals in het werkveld maar ook in privé sferen. ( hierin kunnen we ook maatwerk bieden) .

Voor de individu, voor koppels. Die meer uit hun leven willen halen. Op alle fronten zoals hun gezondheid, welzijn en ook hun carrière .

Bij ons zijn dan allemaal opgeleide therapeuten met uiteen lopende disciplines.

Onze visie is holistisch, je kunt bij ons ook gebruik maken van verschillende natuurgeneeskundige behandelingen, zoals Acupunctuur, Tui na massage en eventueel energetische behandelingen. We kunnen je daarnaast ook adviezen geven over gezonde voeding op basis van de Chinese Geneeswijze. ( Deze behandelingen worden tevens vergoedt door de zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft).

Onze therapeuten zijn lid van de VNT- VBAG- RBCZ en bij de tuchtcommissie SCAG.

Voor meer informatie en. Het boeken van een empowerment reis .

Bel of mail : 0624803778/ info@spiritandtouch.nl